Катехитично-педагогічний інститут

Вул. Іл. Свєнціцького, 17
м. Львів, 79011
Тел.: (38/032) 240-99-40 (секретаріат)
Тел.: (38/032) 240-99-44
(відділ інформації та зовнішніх зв'язків)
Факс: (38/032) 240-99-50
Ел. пошта: info@ucu.edu.ua

Відбулися випускні урочистості катехитів

9 Липня 2019 | Архів,

В суботу, 6 липня, відбулися святковi урочистостi з нагоди вручення дипломiв випускникам Катехитично-педагогічного інституту УКУ. Розпочалися урочистості Божественною Літургією у храмі Львівської духовної семінарії Святого Духа, після якої випускників привітав ректор УКУ о. Богдан Прах та директор Катехитично-педагогічного інституту УКУ с. д-р Луїза Цюпа.

Цьогоріч дипломи Вищої релігійної освіти зі спеціалізацією Катихитика і Християнська етика отримали 18 випускників, які навчалися у Львові та Києві. На зміну їм студентські квитки отримали 24 першокурсники з Львівської та Тернопільської архиєпархій нашої Церкви.

Директор КПІ УКУ с. Луїза у вітальному слові подякувала ректорові УКУ о. Богдану Праху за прихильність, доброту і благословення, за увагу до студентів і підтримку Катехитично-педагогічного інституту.

       

Відзначаючи особливу місію випускників Українського католицького університету – свідчити, служити, спілкуватися, с. Луїза наголосила на тому, що ця місія є спільною для усіх випускників УКУ, в тому числі і для випускників КПІ: «Про це спільне покликання усіх випускників хочу сказати особливо зараз, особливо цього року, коли на всецерковному рівні відзначаємо 150-ліття з дня народження та 100-ліття з дня переходу до вічності преподобної матері Йосафати Гордашевської, співзасновниці Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії, в основі місії якої було власне служіння».

Також випускники і першокурсники отримали пам’ятні подарунки від Катехитично-педагогічного інституту УКУ.

© 2010 Катехитично-педагогічний інститут. Усі права застережено.